Sikkerhedshegn til farmen

Sidste uge hjalp I os med at sørge for at Mulengas familie blev sikret mad og skolegang i resten af 2012 – godt gået!

Denne gang bringer vi et andet indsamlingsemne på banen. Mange har hørt om det kedelige overfald kort før nytår på Birgitte og Dan Nielsen, som driver farmen ikke langt herfra. Tre mænd væltede ind i deres hjem hvor de tog kvælertag på Dan og skar nerverne over på tre af Birgittes fingre.

Birgitte og Dan Nielsen

Overfaldet har gjort behovet for et elektrisk hegn omkring hele farmen endnu mere påkrævet af mindst to årsager:

  1. De ansattes sikkerhed
    Der bor to familier på farmen, begge hjem ligger udsat. Farmshoppens kunder færdes lige forbi begge hjem. Der er efter overfaldet blevet opsat er hegn omkring Birgitte og Dans hjem, men man kan fortsat uhindret komme ret tæt på deres hjem og have hvor der blev ”plantet” stoffer for kun et halvt år siden.
  2. Tyverisikring
    Tyveri af bl.a. bananer er et voksende problem. Bananplantagerne ligger op ad offentlig skov og mark, og det er let for svage sjæle at forsyne sig og gemme tyvekoster i skoven, da der ikke er nogen form for adskillelse.

Den forventede udgift til hegnet andrager kr. 130.000, men farmen har ikke pengene til investeringen.

Sådan hjælper du os
Lad os igen tage facebook (link til Kanikis facebook) i brug. Nedenstående video fortæller om overfaldet og behovet for et sikkerhedshegn. Post linket på din wall, anbefal linket eller send det direkte videre til dine venner.


Ligeledes findes på Kanikis hjemmeside mere info om situationen på Baluba Valley Farm, praktiske informationer om indsamlingen og link til en reportage om overfaldet lavet af TV2/Bornholm.

Vi håber du vil være med til at sprede behovet for sikkerhedshegn til farmen.

Har du allerede nemID fremme klar til at logge på netbanken, så skal du indbetale pengene til Kaniki Bible University College:

Reg. nr. 1569
Konto nr. 2056666
Mærket “Sikkerhedshegn, Baluba”

Tak til alle som vil bakke op om dette projekt!