Alt dette fik jeg på kun 8 måneder

Her ser du min darling, Silja.

Og her ser du en anden af mine darlings, Albert Junior.

Børnekirke

Men her kommer mit store hjertebarn, Børnekirken i Misaka.

Børnekirke

3 nye medarbejdere har tilsluttet sig teamet.

Vi har nyligt startet børnekirke i kirkens 3. prædikested.
Forleden kom en mand til børnekirken og var så begejstret over hvad han så, at selvom han ikke selv kommer i kirken, ville han sende sine børn afsted. Alt det har krævet, er en frivillig mand der knap taler børnenes sprog, som har fået stukket et materiale i hånden og derfra startet børnekirke.

Børnekirke

Given og Grace vokser med opgaven og skal nu lede teamet de knap to måneder vi er udrejst. De er blevet bærere af en ny børnekirkekultur som ikke længere holder endnu en skoledag om søndagen, men som rent faktisk er kirke fuld af liv og glæde.

Børnekirke

Da jeg for omkring 8 måneder siden blevet spurgt om at påtage mig opgaven med børnekirke, var jeg indstillet på nogle år tilbage som klovn og kreativ underviser, selvom jeg trives allerbedst ved at træne andre og derfra støtte, inspirere og udfordre. Alt dette har jeg fået på mindre end ét år. Gud gør store ting i Misaka!

Vil du gerne høre mere fra Misaka er jeg netop ved at sætte seneste nyhedsbrev sammen. Send mig din mail og du modtager nyhedsbrevet hvor du bl.a. kan læse om den nyopstartede førskole-gruppe.

Malene