Om Malene, Andreas & lille Noa

Vores kærlighed til Afrika går langt tilbage, så beslutningen om at etablere os i Zambia var på mange måder enkel. Sandheden er at vi rejste, fordi vi på en besøgstur i bushen oplevede Gud tale, at det var tid at tage afsted. Det blev i 2011 starten på vores Afrika-eventyr som har ledt os til steder, mennesker, glæder og udfordringer, vi slet ikke havde forestillet os, da vi tog beslutningen.

Selvom vi stadig er på vej og i læring, har grundstenene fra starten været en dyb, passioneret kærlighed til Gud og Hans kirke, et ønske om at skabe aktiv deltagelse i mission, og en glæde for det zambianske folk.

Vi bor med vores søn Noa (født i 2014) i Ndola, Zambia.

Andreas har mange års erfaring indenfor marketing og tjener sin løn ved at lave hjemmesider primært for kunder i Danmark. Derudover hjælper han flittigt missionærer og missionsprojekter med deres marketing, kommunikation og fundraising – viften af hans opgaver spænder bredt!
Malene leder Kids in Ministry Zambia, som er en gren af Kids in Ministry Int. Hun arbejder især med undervisning af børnemedarbejdere, træning af ledere og opstart/tilsyn af børneklubber rundt omkring i landet. Arbejdet har særligt fokus på at børn må møde Gud, modtage sund, solid undervisning i Guds ord, og udrustes til tjeneste. Som familie giver det os en del ture rundt i landet for at træne medarbejdere og afholde børnemøder.

Vores liv i Zamia startede på Kaniki Bible University College, hvor vi stadig har en stærk tilknytning og mange gode relationer. Andreas fungerer som marketingsansvarlig på stedet, mens Malene tager sig af danske teams og underviser bibelskoleeleverne i børnearbejde.

Gæstfrihed fylder meget i vores hverdag. Vi elsker at have mennesker i vores hjem og at kunne vende verdenssituationen hen over en god kop kaffe. Derudover er vi begge glade for at spille tennis, og når tiden tillader vil Andreas også gerne spille golf med vennerne.

Støt os:

Vores private økonomi bærer vi selv, men vores arbejde med Kids in Ministry Zambia og andre missionstiltag financieres af frivillige gaver. Du kan støtte vores arbejde ved at overføre din gave til Apostolsk Kirkes Mission:

Reg. nr. 1569
Konto nr. 2056666
Mærk indbetalingen “Malene & Andreas”

Ønsker du at gaven skal bruges til et specifikt formål, er du velkommen til at sende os en besked.