Små og store cirkler

På vej hjem fra ugens løbetur får vi os en snak om den sidste uges tid. Vi løber på en gammel go-card bane lidt uden for byen. Dels fordi den er asfalteret – eller i hvert fald var en gang – og dermed klapvognsvenlig, men også fordi vi kan løbe uforstyrret. Køreturen derud giver os et kvarters tid til at vende hverdagen.

De sidste par dage har bølget lidt op og ned, og vi taler om hvad der bringer os glæde og giver mod til at fortsætte. Det lader vi denne blogpost handle om, ikke de store armbevægelser men i stedet hverdagens mindre cirkler.

Selvfølgelig :)

Noa er en evig kilde til glæde, smil og grin. Han har rundet de 5 måneder og trives rigtig godt. Hver dag er for ham en opdagelsesrejse hvor nye ting skal smages, røres og udforskes med stor begejstring. Hans latter er smittende og gør godt langt ind i sjælen. Vi føler os meget velsignede.

Flere børn der bringer glæde

I søndags havde Malene børnekirke i Misaka, og om torsdagen var vi for at filme for madprogrammet. Børnene derude vil altid været noget ganske særligt og livsgivende for os.

Given's dreng, Junior (tv), og Grace's dreng, Chicko (th) er altid klar til fest og ballade.

Spændende udfordringer og måske et nyt samarbejde

Andreas har travlt med mange spændende opgaver og udfordringer både i Danmark og hernede. I Danmark er det bl.a. Euroclass som er ved at få et ansigtsløft; re-design af logo, annonce og ny hjemmeside.
Vi leger lidt med tanken om at indlede et samarbejde med en zambianer. Det vil nogle mene vi skulle have gjort for lang tid siden, men indtil nu har vi ikke fundet en med rette potentiale. Ham, vi nu har i kikkerten, har vist talent, potentiale og lærevillighed så Andreas og ham laver formentlig en hjemmeside sammen som et pilotprojekt, så må vi se...

Heidi & Chris (blå t-shirt)

Nye bekendtskaber

Heidi & Chris er blevet vores nye "naboer" på parallelgaden. De kom til Zambia i januar med hjerte for børn, men ikke en specifik opgave. Det lyder jo lidt bekendt? Vi har været sammen nogle gange henover de sidste par uger, og er indtil videre meget begejstrede over at have fundet nogle som på mange måder matcher, hvad vi brænder for. Om det får et udtryk udadtil er endnu uvist, men indtil nu har det resulteret i at vi lørdag besøger deres børneprojekt og bagefter følges til børnehospitalet for at bede for patienterne – det har Malene haft lyst til meget længe, så det ser hun frem til!
Derudover, af alle steder på denne klode, har Christ flere gange besøgt Joseph & Maggy i Kazembe! Også her banker vores hjerter i takt, og formentlig udmønter det sig i en fælles tur til April.

Og en ny tennismakker

Malene har fundet sig en tennispartner, Cherie. Meget banalt, men én af de små ting i hverdagen som bringer glæde.

Cherie (tv) er volontør i Kaniki indtil jul, men vi håber hun får lyst til at blive længere.