Langt mere...

Begejstring udtrykkes forskelligt. Nogle hopper af glæde. Andre råber. Og nogle bliver stille. Vi har vist været alle udtrykkende igennem, for vi er meget taknemlige for sidste uges børnemedarbejder-konference.

Det er svært helt at beskrive, men det var helt igennem smukt. Gud ledte ugen på en måde som ingen kunne have planlagt, og ofte fandt vi os selv dybt betaget af hvad Han gjorde i mennesker:

Der var gamle sår som blev helet.
..
Mennesker oplevede Faderens kærlighed som kun Han kan elske.
..
Selv de sejeste gutter var fuldstændig opløst og overvældet af Guds nærvær.
..
Mange fik syner og drømme for første gang.
..
En god flok blev døbt med Helligånden.
..
“Den bedste lovsang jeg har oplevet i 4 år."
..
“Indeed its evident, that the experience was life changing.”
..
Flere havde forventet redskaber til børnearbejde, men ikke at skulle have så stærke oplevelser med Gud.
..
“Vi anede ikke at man kunne tage børn så seriøst.”

Fra nær og fjern

Størstedelen af deltagerne kom fra nærområdet, men vi havde også folk som havde siddet 12 timer i bus for at komme frem! En del var kontakter fra Apostolsk Kirke, Zambia, men rigtig mange var bekendtskaber med nye kirker og organisationer.

Klar til at starte PowerClubs

Fredag aften kunne vi fejre at 90 havde deltaget i ugens PowerClub træning (formiddagsundervisningen + workshops om eftermiddagen) og udleverede certifikater. Sikke en fest!
Samtidig fik de udleveret undervisningsmateriale til brug i børneklubber fra Kids in Ministry.
Undervisningen, materialet og certifikatet kvalificerer dem alle til at starte såkaldte PowerClubs, børneklubber under Kids in Ministry. Vi har allerede fået tilbagemeldinger på folk som skal til at starte klubber, så vi er spændte på hvad konferencen føder på længere sigt.

Fredag eftermiddag havde vi en "live demonstration" af hvordan man afholder en PowerClub. På billedet Moses som blev kaldt "ven med Gud".

Skøn flok af lovsangere og ledere

Vi havde tre rigtig dygtige lovsangere som løftede lovsangen om aftenen og i løbet af formiddagen. God lovsang og tilbedelse betyder rigtig meget for os, så de tre var virkelig et bønnesvar – at de så blev grebet af børnearbejde samtidig, er kun et plus. I morgen aften skal vi være sammen med dem og de øvrige ledere fra konferencen. Dels for at sige tak for deres store indsats, og for at se hvordan billedet af Kids in Ministry, Zambia tegner sig fremadrettet. Spændende process som vi glæder os til at fortælle mere om!

Undervisning i brugen af rekvisitter (objects)

I gjorde det muligt!

Det har været skønt at opleve jeres store opbakning i bøn! Vi oplevede virkelig at være under åben himmel. Gud var til stede under hele ugen, og det gjorde opgaven let og fyldt med glæde. Stor TAK til jer alle! Tak også for opmuntring og hilsner undervejs!

Peter Pedersen talte på konferencens sidste aften, men både ham og Clara Marie var aktivt med i bøn og opmuntringer hele ugen.