Blogindlæg på 10 min.

Med en 3 mdr. baby i huset virker opskrifterne “Mad på 30 min.” en smule overvældende. Vi har lagt stilen lidt om; frysegrøntsager og lørdagskylling – tilberedelsestid ca. 10 min. – passer bare bedre til vores hverdag.

Nu gør vi det samme med blogindlægene...
Vi plejer at læne os op af eksperternes gyldne 800 ord pr. indlæg. Skærer vi 2/3 fra lander vi på 266 ord. Det er da overkommeligt.
Det må trods alt være vigtigere at “spise” regelmæssigt, end kun at få store portioner serveret med en måneds mellemrum.

Tilmeldingsrekord

Vi skrev sidst om vores børnemedarbejderkonference i slutningen af august. Positivt overraskede kan vi fortælle at vi nu har 70 tilmeldinger – to uger før startskuddet. Et ældre missionær-ægtepar kalder det “historisk”.
Der er langt mellem træningsmulighederne for børnemedarbejdere, så det glæder os at der bliver taget så godt imod tilbuddet.

Bønneemner

I må gerne være med til at bede for at vi finder de rigtige til at lede lovsang, det betyder rigtig meget for os.
I må også meget gerne bede for at Noa klarer ugen væk hjemmefra (og at hans mor klarer undervisningstimerne uden sin søn ;). Vi har tillid til at det nok skal gå rigtig godt, men som lille ny familie er man nok altid lidt ekstra nervøs.

Zambia tur-retur

Henover sommeren har vi måttet tage afsked med to volontører i Kaniki. Anne-Mette, Malenes søster, er den ene, vi må undvære. Det har været sååå dejlige at have hende omkring, og vi savner hende allerede. Hun har gjort et fantastisk arbejde!!

Sidste uge var det Charlie, vi måtte aflevere i lufthavnen. Hun har været lærer på den nye skole i Kaniki. Også hende har vi nydt rigtig meget og haft tæt på. Dejligt at se hvordan hun tager hjem med en ny glød af Jesus.

Hjemme igen

Sidste søndag var vi til gudstjeneste i Misaka. Malene & Noa var i børnekirken og blev mødt med stor jubel. De mange små fingre skulle røre Noas glatte hår mens de smilede over hele femøren ved synet af en bleg baby. Det betyder rigtig meget at de lokale tager så godt imod Noa, og et sådan gensyn gør at vi føler os rigtig godt hjemme.
Vi er ved at have fået en hverdag indrettet og nyder i den grad at være forældre. Zambia virker til at være det rigtige sted for os at være småbørnsfamilie. Det var ikke let at forlade bedsteforældre og familie i Danmark‚ det er det stadig ikke. Men at blive vel modtaget her og mærke at vi har et godt netværk, gør det bestemt noget sjovere.