Sådan ser de ud!

Manden, der fik 50.000 kr.
til en ny lastbil

En større donation kom ind for nogle uger siden og vi kan nu med stor begejstring fortælle at alle pengene til lastbilen er blevet rejst! Den nye lastbil har stor, stor betydning for livet i Misaka; meget mere er muligt med et transportmiddel. Jane & Manfred er meget taknemlige, og Jane skal endda måske til at have sig sit første kørekort.

Farmen, der fik 130.000 kr.
til sikkerhedshegn

Det var en rørende aften i Kolding da man på sommercampen’s sidste aften lavede en rekordindsamling på mere end 90.000 kr. Indsamlingen til hegnet havde i løbet af de to første måneder givet godt 25.000 kr., og i løbet af sommercampen blev der også rejst penge – både til sikkerhedshegnet og to andre missionsprojekter i Kina.

Arbejderne er allerede i fuld gang med at sætte det 4 km. lange hegn op som fremover skal sikre med tyveri og overfald.

Kaniki Orphans Project, der fik 11.000+ kr. af en børnekirke

De har gjort det før, og i år gentog de succesen. Børnekirken i Københavns Frikirke fandt løbeskoene frem og tonsede rundt om søerne i København alt imens sponsorpenge til Kaniki Orphans Project (KOP) strømmede ind for hver kilometer. Hvem sagde børn ikke kunne gøre en forskel?

Som optakt til sponsorløbet blev sidste nyt fra KOP fortalt i en video som Andreas optog for nylig. Vi har vist ikke delt videoen med vores bloglæsere, så her kommer den – det kunne jo være andre fik lyst til at give...TAK TAK TAK

Penge er ikke alt, men har stadig stor betydning. Vi er meget taknemlige til alle som har bidraget til ovenstående projekter!!! Hvis vi bare kunne sende de mange store smil og forvandlede liv hjem i kasser, ville det måske være lettere at forstå hvor meget jeres bidrag betyder. Det kan være svært at rejse penge til større projekter når man ved at en 10’er kan mætte en sulten familie. Men ovenstående projekter er alle projekter som ikke bare ønsker at give mennesker et enkelt måltid mad, men som ønsker at arbejde på langsigtede forbedringer af levevilkårene for mange.
Så kæmpe TAK TAK TAK!!!