Malawi tur/retur

Vi er vel hjemme igen efter en lille “smuttur" til Malawi (man får et lidt andet forhold til distancer hernede). Formålet var at besøge familien Kayuni for at udvikle ny hjemmeside til dem og deres organisation, Children with Hope & Destiny (CHAD).

The Kayunis

Hannah & Samuel Kayuni, datter og svigersøn til Peter og Clara Marie Pedersen, har adopteret 25 børn foruden deres biologiske 4 børn og en 5. på vej. Det i sig selv er et fuldtidsarbejde! Højeste prioritet for familien er i øjeblikket at sikre alle børn en god uddannelse hvilket kun lader sig gøre “by the Grace of God".

Hannah & Samuel – the Kaynui Parents

Children with Hope & Destiny havde engang gode sponsorer i USA men det meste støtte er ophørt igen, til trods for at projektet er noget af det bedste vi har set til dato.
Hjemmesiden er lige på trapperne, så til den tid skal vi indvie jer noget mere i CHAD og dine muligheder for at give nyt håb og fremtid til børn i Malawi.

Tid til historie for de tre mindste Kayunis

Anne-Mette endelig fremme!

På hjemturen samlede vi Anne-Mette, Malenes søster, op i lufthavnen. Behøver vi sige det var en stor dag vi havde glædet os til længe? Vi har haft nogle rigtig skønne familiedage og glæder os over igen at kunne tilbringe hverdag sammen. Anne-Mette skal primært arbejde i Misaka men er stadig ved at finde sin plads. Hvis nogle skulle have lyst at følge hendes Afrika-eventyr, blogger hun også.

Ansigtsløft til Jabulani Children's Village

Andreas har mange bolde i luften på én gang og altid nok at se til. Én af boldene hedder “Jabulani Children’s Village" som har fået løftet deres grafiske identitet, trykt brochure og hjemmesiden er også snart klar til at gå i luften.

Ved vejen er to nye skilte spændt ud – naturligvis også noget som kommer fra Andreas’ computer.