Når familien samles

Konferenceklar!

Kids in Ministry Zambia’s årlige lederkonference står for døren. Vi er blevet positivt overraskede over den massive opbakning der er fra vores ledere rundt i landet. En stor del kommer fra fjerntliggende landsbyer med meget få midler, og alligevel har det gjort deres bedste for at lægge penge til side til konferencen.

Vores rejsebudget i år er større end nogensinde før. Det går til at hjælpe med transportomkostninger fra vores ledere, som bor langt væk. I Luapula Provincen, som vi har besøgt nogle gange, er fattigdommen stor og det har været svært at etablere børneklubber af forskellige årsager. Men nu ser det ud til at vi har folk som er begejstrede for visionen om at udruste den næste generation i Zambia. Så alene fra Luapula Provincen har vi 20 ledere, som gerne vil deltage, og det er kun op til vores rejsebudget at afgøre, hvor mange vi kan sende.

Internationale gæster

Vores Director fra KIMI Kenya, Paul Mwangi, kommer for at deltage. Der er en generel oplevelse af at være “gået i stå”, have svært ved at bryde nyt land, og Paul kommer bl.a. for at hente inspiration fra vores Zambianske ledere. Det bliver første gang vi får lov at møde ham, og vi ser rigtig meget frem til at styrke relationen i KIMI blandt de afrikanske lande. I år har vi også et par ledere fra Malawi og Zimbabwe, og vi glæder os til at se hvilke muligheder det giver os. I det hele taget er det en fest når KIMI mødes! De fleste af vores ledere har kendt hinanden gennem tre år og har fået nære venskaber trods den store afstand. Det er en stor oplevelse at se de mange knus og gensynsglæde.

Vi løfter sammen!

Dejligt er det også at opleve, at vi langt fra står for hele programmet – vi har mange gode og engagerede ledere, som løfter med. Given skal lede “demonstrations børnegudstjeneste” med fuldt program alle formiddage, og vi glæder os rigtig meget til at se hende i aktion. Vi har ledere som kan undervise nye medarbejdere gennem vores PowerClub Training, andre skal lede smågrupper, andre igen løse praktiske opgaver, og alt i alt er der mange skuldre som bærer.

Undervisningsmaterialer klar til uddeling.

Vi har 3 nye tekstmaterialer i trykken. De amerikanske versioner har fået en kraftig omskrivning og reducering til at passe på børneklubber i afrikansk kontext. Alle vores klubber får gratis materialer, og det er bl.a. styrken af disse, som giver fundamentet for klubberne.

Samtidig er vi flere som har arbejdet med undervisnings-ressourcer, “props” eller “objects” som vi ville kalde det på engelsk. I næste uge løfter vi sløret for hvordan en mælkekarton kan forvandles til et får, en ballon blive til en klode, og et reb blive til en slange. Vi glæder os til at sparke liv i kreativiteten hos vores ledere og inspirere dem til selv at gå i gang med at skabe nye virkemidler med de materialer, som de kan finde.

Programmet byder på børnemøder, undervisning og træning – vi kører to seminarlinjer; PowerClub træning for nye medarbejder og udvidet ledertræning for eksisterende ledere – eftermiddage med kreative aktiviteter, nye lege (det er vigtigt at have nye lege med hjem til børnene i klubberne!) og nye sange; og endelig aftner til lovsang, bøn og forkyndelse – her har vi fokus på medarbejdernes personlige liv med Gud og at de vender styrkede og opmuntrede hjem.

For dig som beder:

Det er uvurderligt at vide, at vi har folk som beder for os! Bed at vi må få et frisk og forvandlende møde med Gud, som er med til at bryde nyt land. Bed om at Guds herlighed må falde! Bed om nyt mod til vores ledere til at genfinde vision og passion. Bed om at de mange praktiske opgaver ikke må tage fokus for det åndelige ansvar vi bærer. Bed gerne for os som familie, at børnene må have det godt og nyde at være med, for sundt helbred og hvile. TAK!