Optakt til familiekonference

I dagene op til en børnekonference forvandles vores hjem til et kreativt virvar af undervisningsillustrationer og -genstande, og alle kunstnerisk talenter findes frem.

Sådan ser det også nogenlunde ud denne gang hvor vi gør klar til 4 dages familiekonference i Misaka fra torsdag d. 23. - søndag d. 26. januar. Titlen er “The Blood of Jesus”, og op mod 200 forventes at deltage. Vi har før afholdt børnekonferencer men dette bliver vores første familiekonference. Tanken er at børn og voksne sammen skal opleve Gud – og forhåbentlig tage oplevelserne og snakken med hjem i hjemme. For nogle forældre bliver det formentlig også en øjenåbner at se hvordan deres børn kan give sig hen i lovsang, bøn og hvad der ellers kommer til at ske.

Undervisningsillustrationer i lange baner

Forberedelserne har været i gang længe. Undervisningen følger (i store træk) blodet fra begyndelsen af bibelen indtil Jesu død på korset. Vi skal bl.a. tale om Moses’ tabernakel, og hvordan vi i dag ikke behøver en ypperstepræst til at gå ind i templet, men vi kan selv komme helt ind i Guds nærvær.

Det kræver naturligvis en god model af Pagtens Ark. Vores er 45 cm lang og lavet af træ i vores værksted. Andreas har været ved at kreere keruber til arkens låg og inden torsdag skulle den også gerne være blevet guldfarvet.

Forhænget som skal “flænges” (eller bare sættes sammen med velcrobånd) er stadig ved at blive syet, ligesom kostumer til ypperstepræsten og Jesus.

Én af eftermiddagene skal alle familier ud på et løb omkring Påskelammet som på så mange måder peger hen på Jesus, det perfekte, lam. Man kunne nøjes med at tale om det, men at slagte påskelammet (som i dette tilfælde bliver en ged – det går stadig an indenfor den bibelske kontekst) på stedet som en del af løbet må være et bedre undervisningsværktøj. Så i Misaka arbejder de på at finde en ged som skal slagtes og næste dag serveres til frokost.

Hver dag får vi besøg af vores “hjerte-doktor” som vil lærer os forskellige biologiske ting om blodet. Dertil kræves røde Rice Crispies – røde blodlegemer – og mint pastiller – hvide blodlegemer, kunstigt blod og blå- og rødfarvede nudler til at illustrere blodbaner. Jo mere vi forstår hvordan Gud har skabt vores blod (ikke at vi til fulde ved alt om blod) desto nemmere er det også at forstå blodets betydning i den åndelige verden.

Nytårsfest med julegaver

Teamet fra Mariager Højskole lander i morgen aften og skal bære en stor del af konferencen, bl.a. lave aktiviteter med børnene om eftermiddagen mens deres lærer skal undervise forældre om forskellige familierelaterede emner. Med sig i kufferten skulle de også gerne have 177 julegaver til vores årlige nytårsfest i Misaka, som vi afholder om lørdagen som en del af konferencen.

Vil du igen være med til at bede?

Vi glæder os meget! Vi er i forventning til at Gud vil gøre nyt i Misaka og være med til at bringe nyt liv til vores familier på mange niveauer. Vi har allerede sendt mail rundt til dem af jer som vi ved, beder for os (skulle du ikke have fået sådan en mail, kan du tilmelde dig ved at skrive din mail i kommentarfeltet eller sende os en mail), men vil igen bruge anledningen til at opmuntre jer til at støtte os i forbøn. Vi er fuldt ud afhængige af Guds massive tilstedeværelse til helbredelse, frelse, udfrielse og hvad Gud ellers måtte gøre. Men også til praktiske ting som vejrforhold, sundhed og kræfter til alle på teamet.

Misaka børnemedarbejdere gør sig klar til konference

En lille, men meget glædelig, parentes

Lige præcis i tide inden konferencen starter ankommer vores bil i aften!! Det bliver en meget stor hjælp for os, og vi er super taknemlige for at få vores eget køretøj, som endda kan klare turen til Misaka.