Under sommerlige himmelstrøg

Vi er ved at være landet i Danmark og nyder, med resten af befolkningen, en skøn og solrig sommer. Sidste uge deltog vi i årets SommerCamp i Kolding og fik hilst og sludret med mange af jer. Summen af stævnet er for os en oplevelse af at være elskede, værdsatte og huskede af mange, og det kan slet ikke beskrives hvor berigende og godt det føles! Så stor TAK at I er dem, I er, og fortsat interesserer jer for os og vores arbejde!

Tak også til Tjenesteteamet for vores Apostolske Netværk for at stå i spidsen for en, på alle måder, rigtig god SommerCamp!

Vi glæder os til at være sammen med jer!

Vi har fået danske telefonnumre og kan nu kontaktes på den måde:
Andreas: (+45) 53 36 95 22
Malene: (+45) 53 36 94 22

Vores program ligger stadig ikke så fast, men i hvert fald kan man mødes os på cafégudstjenesten i Åbenkirke på søndag kl. 10.00.

Derudover vil vi naturligvis gerne have lejlighed til at nyde den danske sommer med så mange af jer som muligt! Ja, tre måneder i Danmark kan gå hurtig, men vi vil stadig gerne sætte tid af til familie og venner!

På skuldrene af missionsheltene

For os som er nye i "missionsfaget", er det vigtigt at læne sig op af mere erfarne kræfter. Lorraine & Henrik Eg som lever og arbejder i Kina er, foruden at være nære venner, værd at lære fra.

Henrik fortalte i sidste uge om en ting han i sine første år som missionær, ville have gjort anderledes: at besøge flere børnekirker for at fortælle om sit arbejde. Vigtig pointe!
Til den veltilrettelagte Kulturcafé under SommerCamp'en sidste uge var gennemsnitsalderen ikke i den lave ende. Vi elsker alle 50+'er som støtter og har hjerte for mission! Men samtidig lyser alle op ved synet af en interesseret landslejrdeltager (camp for de 13-17 årige) som har lyst at stille spørgsmål til missionærerne.

Henrik har ret. Hvis ikke vi deler vores arbejde med børnene, hvordan kan vi så forvente unge som er interesserede i mission?

Derfor vil vi gerne give jer mulighed for – hvis nogle af jer skulle have lyst – at invitere os til jeres børnekirke, børneklub eller hvor I ellers samler børn til en kreativ snak om børns vilkår på den anden side af kloden og livet som børnemissionær i Zambia.