Gider børn bede?

Dagen før det går løs! Vores børnekampagne skydes i gang i morgen og fortsætter indtil lørdag. Vi havde mulighed for et kort afbræk, så i dag er vi væk hjemmefra og søger for at lade depoterne ekstra godt op. Det giver mig samtidig anledning til at fortælle lidt fra vores børne-bønnemøder denne uge.

Mit udgangspunkt var egentlig blot selv at cykle til Misaka hver morgen for at bede en time og så tage hjem igen. Men sidste søndag slog det mig pludselig at jeg også kunne invitere børnene til at deltage.

Men hvor mange børn vil frivilligt gå langt bare for at bede en time? Uden kage og saftevand som trækplaster?

Jeg blev overrasket! Mandag morgen var de første børn allerede kommet da jeg nåede derud. Vi tegnede et stort kors på gulvet og skrev navne (eller tegnede tændstikmænd) på alle vores venner og børn som vi ønskede skulle deltage i kampagnen. Bagefter gik vi rundt og lagde hænder på alle navnene mens vi bad for hvert enkelt barn. Alle 6 børn i meget forskellige aldre deltog aktivt.

Dagen efter kunne jeg høre børnestemmer bede i rummet – også inden jeg var kommet. Stadig flere børn kom til.
Onsdag var Guds nærvær stærkt til stede og i næsten en time var vi alle – børn og voksne – bare sammen med Gud. Naturligvis kræves der mere afveksling når man er 4 år frem for 12 år, men alle var kommet med et ønske om at møde Gud.

Torsdag var der ikke andre medarbejdere til stede, så jeg spurgte børnene om at lede os i noget lovsang. Denne lille pige, Joy på 7 år, åbnede sin mund, og med kraft og overbevisning i stemmen ledte hun os igennem første sang.

Det åbnede himlen den morgen. Børnene var på deres bedende knæ mens de tilbad med en inderlighed, jeg ikke har set andre steder. Nogle børn gik rundt om kirken og sang af fuld hals, mens andre gik ind i kirken for at bede, og sådan cirkulerede vi rundt for en times tid. 20 børn – igen i alle aldre – var til stede den morgen.

Fredag morgen fik jeg mulighed for at bede for alle børnene, og bagefter spurgte jeg om de ville bede for mig. Wow, børnestemmer rører Himlen på en helt speciel måde! Jeg gik hjem med endnu en stærk oplevelse.

En sådan optakt til en børnekampagne fylder mig med stor glæde, begejstring og ikke mindst forventning! Jeg håber du vil være med til at bede for os den kommende uge, at Guds nærværet kun må tage til, og børnene må opleve, hvordan Gud responderer på deres bønner.

På ingen måde ønsker jeg at det her skal handle om penge! Alligevel vil jeg gerne igen give dig mulighed for at være aktivt med i denne børnekampagne. Vi har udgifter for omkring 2.000 kr.(jeg gjorde et billigere indkøb end beregner) 1.200 kr, og dine 100 kr. kan rent faktisk være med til at løfte den kommende uge.

Som altid, skriv kort i kommentarfeltet og send pengene afsted til...
Reg. nr 3657
Kontonr. 3657325120

Tak for jeres støtte og opbakning! Det er en stor glæde at høre fra jer og mærke at der er folk derhjemme, som står bag os. Det betyder mere end man lige kan forestille sig.

/Malene