Børnelejr

I vores seneste nyhedsbrev skrev vi om vores oplevelser på Catch the Fire Lederskolen i Toronto. Kort fortalt; det var en helt fantastisk oplevelse tæt på Himlen. Den lange version; skynd dig at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du hele smøren :)

Et kort uddrag af Malenes oplevelser:
“Min passion for kirken er ikke blevet mindre. Vi har været en del af et trygt miljø hvor mennesker har mødt en overnaturlig Gud på en meget naturlig måde, i et miljø af sjov, leg, kærlighed og fuldkommen accept. Aldrig har det været sjovere og mere livsbekræftende at gå i kirke. Det samme gør sig gældende hos børnene. Jeg har længe vidst at Gud kan gøre fantastiske ting gennem børn; nu har jeg også set det. At høre børn se engle, opleve Guds mærkbare nærvær, bede for mennesker og lignende skønne ting, gør at alt i mig siger 'Det skal børnene i Zambia også have lov at opleve!' Og nu har jeg endda en idé om hvordan man leder børnene helt ind i Guds nærvær. Jeg kan kun glæde mig til at komme igang!"

Og i gang skal vi!

Derfor arbejder vi på højtryk med planlægningen af en slags “børnelejr” i Misaka sidste uge i August (altså om en uge). Fra mandag til fredag vil der hver eftermiddag være børnemøder hvor vi skal bruge tid på alle de skønne ting, vi kan opleve, når Helligånden begynder at virke i vores liv. Men vi vil ikke nøjes med at snakke om det, vi vil bede Helligånden bevæge sig i børnene den uge, så de får lov at mærke Himlen komme nær og mirakler ske i Guds nærvær.

Vi slutter “lejren” med masser af bøn og gode vidnesbyrd om hvad Gud har gjort i børnenes liv, når vi holder “Overnight Prayer” fra fredag til lørdag.

Behøver vi sige at børnene glæder sig? Ofte besøger børnene familie uden for Misaka, men én af børnene, John, ville slet ikke på ferie denne gang. Han ville være helt sikker på at hvis vi arrangerede noget i børnekirken, så ville han ikke gå glip af det.

Flere af medarbejderne overnatter omkring kirken da vi bruger formiddagene på medarbejdertræning, så få dem bliver det et fuldt ugeprogram.

Vi er fulde af tro for børnelejren og fornemmer dybt i vores hjerte at Gud vil forvandle børnenes liv. Vi vil også gerne give dig mulighed for at være med til at investere i børnene i Misaka ved at give til denne børnelejr. Selvom vi prøver at gøre alting så simpelt som muligt, koster alt fra kopier, udsmykning, forfriskning, mad til medarbejdere, strøm etc. Skulle vi være så velsignede at have ekstra penge, giver det os blot mulighed for rent faktisk at give børnene et rigtig måltid mad eller to.

Så vil du være en del af hvad Gud gør i Misaka, er her en anledning til at give 100 kr., som bestemt vil blive til velsignelse! Giv os lige en melding i kommentarfeltet og send derefter beløbet til

Reg. nr 3657
Kontonr. 3657325120

Vi vil også gerne opmuntre jer til at være med os i bøn for den uge. Uden Guds suveræne nærvær bliver lejren ikke det til det vi ønsker.

TAK for jeres støtte og opbakning, det betyder meget for os!

Billederne denne gang er fra børnekirken i Baluba Preaching Point. Så er vi for alvor kommet i bushen hvor duft af bål og græstag fuldender Afrika-oplevelsen.