Komprimeret til 5 kufferter

Jeg må med det samme indskyde...
... få timer efter jeg postede sidste blogindlæg, læste jeg en nyhedsmail fra en dygtig tekstforfatter, Christina Klitsgaard, hvori hun kaldte en emnelinje som “Nyt fra ...” en halvlunken fætter. Ok, jeg gør det aldrig igen!

Vores liv er nu begrænset til 5 kufferter, og de sidste måneders nomadetilværelse er snart forbi. Vi glæder os mere end nogensinde før, og synes ikke dagene hen mod søndag kan gå hurtigt nok.

Hvad skal der ske når vi lander på zambiansk grund? Første Afrikatest bliver at køre Malenes forældres bil sikkert de 400 km vi har fra hovedstaden til Kaniki – en opgave som man kun fuldt ud forstår, hvis man kender trafikken i Lusaka (inkl. kørsel i venstreside) og bilens tilstand!

I Kaniki venter der os en lejlighed med plads til forbedringer, som det hed i en mail vi fik tilsendt for et par måneder siden. Vi har kigget en del på billeder af lejligheden og sat den første tid af til at indrette os et hyggeligt hjem med plads til blot at være os to og med rum til gæster. En del ting vil vi selv kunne sætte i stand, og derudover må vi trække på den viden og erfaring som vores arbejdere på stedet har. Næste indlæg skal så vise om det faktisk lykkes os at skabe forbedringer...

Men inden vi foretager os noget andet, skal vi selvfølgelig have internet - ét af Andreas' helt fundamentale behov. Vi skal sørge for at opdatere kontaktsiden så det fremover bliver nemt at komme i kontakt med os. Den gamle forestilling om at Afrika kun kan nås med langdistance-brevduer er heldigvis passé, og det skal være muligt at kunne ringe til os, sms og måske endda Skype til rimelige penge.

Tilbage til kufferten, vi tales ved på den anden side af jorden ;)