137 julepakker

Det lykkedes!

Omkring 120 børn blev mætte, fik julegave og gik glade hjem fra en vellykket juledag i Misaka. At se små børn stolt bære rundt på en stor julegave, deres store smil efter en flot ansigstmaling og i det hele taget stemningen af fest og leg, var en stor oplevelse og opmuntring, som vi her skal forsøge at sende hjem til Danmark.

Da vi i november skrev om arrangementet og spurgte om nogle ville betale maden, tog det ikke meget mere end en halv time efter at det var annonceret på facebook, før pengene var inde. En stor tak! Det glæder os at så mange er villige til at hjælpe med i vores projekter.

Samme skete da vi skrev til Skovlyset om de kunne levere 100 julepakker til børnene. De gik ivrigt i gang og pakkede 13. december 137 pakker i gavepapir og derefter i kufferter. En stor tak for indsatsen! De store smil på billederne har I bestemt også andel i! Senere skal vi skrive mere om hvor meget Skovlyset støtter Afrika...

Selve børnedagen
Arrangementet skulle starte kl. 11 men allerede inden vi kørte ud af gaten, var de første børn klar til et lift. Kun to kilometer længere fremme ventede endnu 5 børn på et lift. Luften var fyldt med spænding og forventning!

Ved ankomst fik børnene hver uddelt et sæt billetter i forskellige farver som de kunne indløse ved syv forskellige boder på skolen. Der blev væltet dåser, malet ansigter, kastet med gummistøvler, skudt balloner (alene det at puste ballonerne op var en attraktion), mærket og gættet på klamme sager, fisket julegaver og spist store portioner af nshima, kylling og bønner.

Mætte og glade samledes alle børn og voksne i kirken til et juleprogram med masser af sang og dans, dukketeater, klovnestykke og juleevangeliet fortalt i børnehøjde.

Dagen sluttede med kage, samosa og drinks så børnene havde noget at gumle på til hjemturen. Det var en glæde at sende alle børn mætte hjem.

Både børn og voksne var meget taknemlige og glade for dagen. Vi bringer her de mange takkehilsner videre til alle jer i Danmark som var med til at gøre dagen mulig!

Skal vi gentage succesen næste år?