Danmark staves 'jul'

Facebook status:

  • Søndagsfrokost søndagshygge m en skøn familie
  • Tak til alle 10s2 for en fantastisk julefrokost igår!
  • Tryk “synes godt om” hvis du kommer til Julefesten i kirken i dag :o)
  • Happy 3rd advent my dear friends! Hmmmm - christmas is at hand

Set udefra virker Danmark indhyllet i en tyk kåbe af jul og hygge – foregår der overhovedet noget som ikke starter med j-u-l?

Flere spørger, er det ikke synd for os slet ikke at være en del af juleriet? Men nej, vi er fuldt med:Adventskrans, julebag (1. søndag i advent blev det til så mange pebernødder at aftensmaden måtte sløjfes),gløgg, julemusik, julemarked, julehygge, juletræer i indkøbscenteret osv. Til gengæld er det faktisk slet ikke så dårligt selv at kunne bestemme hvornår det skal være jul. Pakker man småkagerne væk og slukker musikken, så kan man i stedet invitere til kaffe ved poolen eller grill party – det er da smart!

www.kaniki.org

Den sidste tid har været hektisk. Ikke juletravlt, men fordi vi d. 3. december havde Graduation her på stedet, hvor et stort hold Diplomelever afsluttede deres to-årige uddannelse. For første gang havde vi også en årgang af Bachelorelever som afsluttede. Det var en begivenhedsrig og historisk dag. Den danske ambassadør var til stedet og offentliggjorde vores navneskifte fra Kaniki Bible College til Kaniki Bible University College – Kaniki er trådt ind i en ny æra.

Du kan læse mere om dagen og se billeder på vores nye hjemmeside www.kaniki.org – ja, du hørte helt rigtigt; nye hjemmeside! Her forklaringen på travlheden. Andreas har kæmpet og ikke sovet meget i dagene op til Graduation, men vi er glade for nu at have hjemmesiden online, og så må den udvikle sig derfra i sit eget tempo.

Mens vi er i den tekniske afdeling, kan vi bringe nyheden om at Kaniki har fået 3G dækning. Nogle hopper nok af her, men andre vil forstå hvilken sensation det er at gå fra Edge til 3G, når man har internettet som sit levebrød.

Familiebesøg

Vores hjemmelavede kalenderlys til ikke kun ned til juleaften, men også til d. 15. hvor Miriam kommer og d. 22. hvor Anne-Mette kommer. Vi glæder os rigtig rigtig meget til at få Malenes søskende herned og har mange ting vi gerne vil nå, mens de er her. På onsdag tager vi derfor til Lusaka for at hente Miriam ved lufthavnen, og så bliver der heldigvis også god tid til rigtig juleshopping.

Vi slutter med endnu en af Andreas bedrifter med slangebøssen. Advarsel: Ikke for sarte sjæle! Glædelig 3. søndag i advent!

Hvis du er trofast bloglæser og gerne vil lidt tættere på livet i Zambia, så tilmeld dig vores nyhedsbrev som kommer ca. én gang i måneden. Med nyhedsbrevet er du sikker på at få de bedste historier med.