Er du vores næste volontør?

En landmandsfamilie med fire børn vælger at donerere deres gamle malkestald, pakke den i en container som sejler den halve verden rundt samtidig med at samme familie sparer penge sammen til at kunne bruge deres velfortjente sommerferie på... endelig at nyde frugten af deres anstrengelser ved de Caribiske strande? Det ville kun have været rimeligt! Men i stedet valgte de en familieoplevelse for livet; tre ugers sommerferie med at pakke malkestalden ud af containeren for at installere den på Baluba Valley Farm. Mimi, mor i familien, udtrykte det sådan:

“Hvis jeg skulle bestemme, skulle alle mine ferie bruges på noget som gav mening!”

Følte familien at deres sommerferie var spildt på hårdt arbejde?
“Det kan godt være vi er her for at hjælpe, men selv får vi utrolig meget ud af det. Vi giver, men bliver selv rige – ikke af penge, men på oplevelser og erfaring” Ceclie, én af families teenagedøtre

Vi tager hatten af for den familie og resten af det team fra Danmark som var for at sætte malkestalden op! De havde en spidskompetence som resulterede i et nyt malkeanlæg til farmen, og deres arbejde vil blive husket i Kaniki ligeså længe stalden kan stå.
Du kan læse mere om familien på kaniki.dk

Vil du også være med på en win-win?
Måske du sidder med en lille afrikaner i maven? Vi har endnu til gode at møde det menneske som ikke har en spidskompetence vi kunne få glæde af hernede. Så måske det er dig som skal til at spare sammen til en ferie i Kaniki.

Glæden ved mælk og kokasser
Nu giver det sikkert bedre mening hvorfor vores højdepunkt denne uge var da 70 køer lørdag blev malket i den nye stald. Betragtet lidt på afstand må vi dog alligevel indrømme at vi endnu ikke helt har forstået bønders begejstring for malkning; kan man klappe i hænderne af glæde over en ko som spiser, skider og giver mælk på samme tid? Kan det bringe tårer frem at man har været med til at forbedre yversundheden for 70 køer? Er det en oplevelse at se sit nystøbte betongulv fyldt med lort fordi koen er nervøs ved lejligheden?
Du kan læse mere om hvorfor stalden nu alligevel giver god mening på kaniki.dk

Ellers lige nogle billedglimt fra en uge hvor Kanikis nye fitness coach (ok, den titel fandt jeg selv på) forstuvede foden på anden løbetur og Kanikis børnebande opdagede at “Professoren” var pakket ud af sin flyttekasse. Resten af tiden er gået med at forvandle vores to-værelses hybel til mere europæiske tilstande. Forhåbentlig kan vi fortælle meget mere om det inden længe.

Livet i Kaniki er skønt!