Lad os præsentere!

Lad os præsentere og byde velkommen til ny blog!

Vi har flere gange lænet os til ordene fra en gammel missionær om at være ny i mission:

“Det første år bruger man primært på at falde på plads.
Andet år bliver man skarpere på missionen.
Tredje år er man klar til at tage fat.”

3,5 år nede af “missionsvejen” ser meget anderledes ud end da vi ankom.

Grundstenene har fra starten været en dyb, passioneret kærlighed til Gud og Hans kirke, et ønske om at skabe aktiv deltagelse i mission, og et hjerte for det zambianske folk – det er der ikke ændret på.

Men vi udtrykker værdierne på andre områder end vi gjorde i starten.
I dag kommer det til udtryk gennem Kids in Ministry Zambia, vores arbejde med teams og volontører, et fortsat engagement for skolen i Misaka, Andreas’ arbejde med marketing for mange forskellige missionærer og organisationer, og en hverdag hvor vi prøver at leve med Gud i fokus og ønsker at vores liv må bringe mennesker ind i en tættere relation til Ham. Mest af alt elsker vi Jesus mere og mere og den passion er vi nok blevet tydligere omkring.

Tydligere kommunikation, nemmere navigation

Vi vil gerne blive tydligere i kommunikationen om vores liv og arbejde. Vi har også længe haft et ønske om at målrette vores blogs og nyhedsbreve, så det bliver lettere at sortere i nyhederne; til venner som bare gerne vil se billleder af Noa, sponsorer der primært interesserer sig for livet i Misaka, mennesker som glædes over arbejdet med Kids in Ministry men som måske ikke har så stor interesse i familieliv. Vi håber denne nye side hjælper på dette.

Andreas har lagt mange timer i ansigtsløftet – lad os bare sige, at det er her han får lov at lege og udfolde sig! Med nye tags skulle det være lettere at navigere og sortere i blogindlæg, så det forhåbentlig er nemmere at danne sig et overblik over nyheder. Og så er siden også klar til at blive læst på de mobile platforme.

Bloggen suppleres af facebooksiden for Kids in Ministry Zambia som opdateres løbende med billeder, vidnesbyrd og information om kommende træninger og events. Derudover er vores nyhedsbrev fortsat kilden til den bedste information – her tillader vi os at gå tættere på end hvad der findes på bloggen.

God fornøjelse!