Flere "løjer"

Vores 'kære' ven Goodson viser til stadighed kreativitet til nye... lad os bare kalde det aktiviteter.

Sidste skud på stammen er et kyllingeprojekt som han her bruger et par minutter på at beskrive. Desværre overbevisende nok til at en kirke i England har doneret 40.000 pund.

Man får en underlig klam smag i munden, når man ved at samme mand er i politiets søgelys for svindel, placering af hash på farmen og mordforsøg.

Kirken i England er kontaktet. Pengene er formentlig tabt.

Birgitte og Dan er fortsat i Danmark. Hun er blevet opereret i hånden og ser ud til at komme sig. De er dog nødt til at forlænge deres ophold da såret i hånden kan ske at springe op indtil 6 uger efter operationen. Skulle det ske, skal hun til en håndkirurg med det samme. Og dem har vi ikke så mange af i Zambia.

Nyheder, nyheder, nyheder

Andreas har nok at se til for tiden, både i sit firma og her omkring. Det er dejligt at det kan lade sige gøre for ham at fastholde kunder og netværk, selvom han sidder på den anden side af jorden.

Misaka Care Center har fået nyt logo, og første nyhedsbrev bliver sendt ud én ad dagene – både på dansk og engelsk. Her kan man bl.a. læse om det stadig store behov for en ny lastbil – er det dig som skal være med til at afhjælpe det behov?

http://www.flickr.com/photos/42607270@N08/sets/72157627575450793/

Kanikis nyhedsbrev har også krævet arbejde; der er hidtil blevet sendt nyhedsbreve, men nu i nyt design og bedre integreret med hjemmesiden.

Skulle du være interesseret i at modtage ét eller begge nyhedsbreve, sender du os naturligvis bare en mail. Hvis du er trofast bloglæser, men ikke modtager vores nyhedsbrev, har du mulighed for at komme lidt tættere på vores liv, hverdag og arbejdsopgaver. Tilmeld dig her på hjemmesiden eller send os en mail.

Besøg fra Danmark

Denne uge kommer der fornemt besøg fra Danmark; Jesper Kure, Jens Erik Jacobsen og Jørgen Mortensen. Alle er de kontakter til Kanikis bagland i Danmark, og meget skal snakkes igennem mens de er i Zambia. Mere om det lidt senere...